Danko Jones på Medis

Den 17 oktober var jag och plåtade Danko Jones, Thundermother och Bombus på Medis. Läs hela recensionen och se alla bilder på LiveNews.se.

Det var typ tredje gången jag plåtade Danko Jones och det är ju alltid lika roligt. Förutom att denna gång hade de med sig massa LED belysning, jag får skriva ett separat inlägg om det för jag vill inte blanda ihop dom ”bra” bilderna med exempelbilderna… mutter och morr. Men det var en riktigt bra konsert och det enda lite tråkiga med konserten var att den började lite sent på en redan sen tid. Vilket ledde till att jag inte hade möjlighet att stanna genom hela. Att Danko sedan ”skällde” på alla recensenter (lite roligt) och bad alla sluta twittra ledde till att folk tittade konstigt mig och började komma med kommentarer när jag står och antecknar i telefonen mitt i publiken. Det sätter lite sorti på stämningen men så kan det vara. Som recensent är man på något sätt älskad och hatad. Skivbolagen vill ha PR för sina artister medan artisterna inte vill stå och bli bedömda med ”kritiska” ögon utan bara ha en trevlig stund med fansen.

Det var i alla fall en fantastisk konsert med enorm energi, så klart, det är ju ändå Danko Jones. Min favoritbild från kvällen är på Tundermother dock.