Bandit Rock Awards

Igår var jag på Bandit Rock awards! Det var roligt. Läs hela recensionen och se alla bilderna här.

Måste säga att det var ett ganska tufft fotouppdrag. Alla banden utom det sista spelade bara tre låtar, mellan konserterna var det prisutdelning. Så man hängde i diket i två timmar i sträck och bara fotade. Tid fanns inte till att välja ut bilder eller radera den värsta skiten. Så det blev en lång natt.

Jag insåg också att det vore väldigt praktiskt att ha två kamerahus. Detta var typiskt ett sånt tillfälle när jag behövde både 70-200an och 24-70n. Men jag hade inte tid att hålla på att byta, så allt är plåtat med 70-200, så jag kände att jag missade endel. Jag är supernöjd med min Canon 7D fortfarande och om jag skulle köpa ett hus till skulle det nog bli ett likadant. När uppföljaren kommer (för det lär det ju göra) så får vi se vad som händer, kanske blir det den nya, kanske blir det den gamla då den droppar i pris. Just nu ligger den runt 10 lök. Det är tio lökar mer än jag har. Jag har bara två. Pft-iiiihihihi!

Nedan är bilderna på Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Nicke Borg Homeland, Crashdiet, Halestorm, Sabaton.

Ser sjukt mycket fram emot att se Halestorm, de kommer som förband till Bullet får maj Valentine om någon månad.

Jag har nog aldrig berättat om varför jag gillar att fota Crashdiet (förutom det uppenbara). När jag var liten (typ högstadiet, början gymnasiet) så gillade jag att rita. (surprise!) och jag gillade ”alternativa” subkulturer (surprise!). Så en av de sakerna jag ofta ritade i mina matteböcker var en punkare i exakt profil, ofta med grafiska mönster. Så bilden på Simon Cruz är ett motiv som hängt med mig i 20 år. Jag är glad att se att jag utvecklats i mitt formspråk, nu har han ett uttryck med, lite feeling. Det hade han inte när jag ritade honom för 20 år sedan. Borde leta rätt på den gamla matteboken/pärmen.