Justin Bieber på Globen

För snart två veckor sedan (måndag den 22 april) var jag och plåtade Justin Bieber på Globen…. ”Va?! Du gjorde vad?!” tänker många nu. Inte så konstigt faktiskt och det var verkligen en upplevelse. En av de största showerna jag någonsin fotat (sett också för den delen) och stämningen var enorm. Hela globen hoppade och skriket… En upplevelse bara det.

Bilderna blev okej och det var rent tekniskt sjukt lättfotat. Det hade gått att reda ut med gröna rutan eftersom det var så ljust.

I vanliga fall inte min genre men han gjorde mycket bra ifrån sig denna 19-åring. Det var roligt att se men tyvärr fanns inte plats i budgeten för att se hela konserten.

Här är iallafall bilderna!

Anledningen till att jag var lite sen med inlägget är att jag varit i New York över min födelsedag! Det var riktigt roligt och det kanske kommer upp lite bilder här sedan. Men det var inte en foto resa, mer en shopping och broadway resa med en fantastisk vän som jag träffar alldeles för sällan.

Men mer om det sen! Ser för övrigt fram sjukt mycket till imorgon, men jag kan inte säga varför för det är en överraskning till en av dem som faktiskt brukar läsa den här stackars bloggen ibland. :P

Hörs vidare!