Khoma på Gröna Lund

Efter helgens bravader på de stora arenorna med kikare var det dags för den lite intimare föreställningen med Khoma på Gröna Lunds lilla scen. Jag hade dagen till ära även investerat i en ny glugg! En vidvinkel zoom (Tokina AF 11-16/2,8 ATX-PRO DX) och jag blev blixtförälskad i den! (haha…) Hade tänkt att bara testa den lite, men det blev att jag körde den genom hela spelningen. Ja, utom sista bilderna, när jag inte stod i diket.

Jag vet inte om jag någonsin kommer tycka den är så bra igen, för ingen ger ju närkontakt och är så oblyg för fotografer som Jan. Ibland var han innanför närgränsen (30 cm). Måste försöka utröna vad som var gluggen och vad som var ett av mina favoritband. Men det är ett senare problem. Den var mycket skarpare än några av mina gluggar, vilket är lite typiskt för den är ju billigare med… Blev för övrigt superglad att det var flera som delade min artikel, tillexempel Mr Gilla JimmyB! Även bandet delade! Då blir man lite extra glad. Men det var helt fantastiskt i alla fall. Kom därifrån med 3 gånger fler bilder än jag brukar.