Pink på Globen

Så nu var det dags för Pink, eller P!nk om man vill. Läs mer om det här. Tillbaka vid mixerbordet – IGEN och börjar tröttna på det. Dessutom var det mer svårtfotat den här gången än de andra två, vet inte om det var för att det var annat ljus eller förmodligen för att vi var 100 meter från scenen och hon är snabb som fan när hon springer runt, hoppar i linor och gud vet vad. Inte ALLS nöjd med bilderna men konserten var rätt bra.

Det var ju en helt fantastisk helg med tre dagar i rad som gav mig möjligheten att ”blåsa ut” huvudet ordentligt från sånt som snurrar runt och bara vägrar sluta. Jag gillar att gå på större konserter för man märker verkligen hur professionellt det är när man kommer till dessa konserter. Vad jag upplever så är det väl uppstyrt och alla vet vad dom ska göra, varför och tar det på allvar. Sånt gillar jag! Sen var det kanske några fotografer som misslyckades på vägen ut, men det är en annan historia.