Imorron Bråvalla!

Imorron… Nåja, senare i dag, bär det av till Norrköping och Bråvalla. Lite sorgligt är det eftersom det är samma helg som Peace & Love inte är. Men lite spännande för att det är helt nytt och 46 000 sålda biljetter. Galen Line-up som tillgodoser de flesta. Jag hoppas mest på konfetti. Jag älskar konfetti. (biologiskt nedbrytbar). Min själ gnistrar och exploderar av lycka när jag ser konfetti. Skulle vilja dra av en konfettikanon på tunnelbanan en måndagsmorgon vid sju-hugget. GOMORRON!!!

Var på 30 seconds to mars för några veckor sedan på Grönan. Fotade inte. Man kan ju fota från publiken där men man får inte sprida bilderna. Så jag lämnade kameran hemma (!) och hade mysdag med Malin på Valdemarsudde istället på dagen. Men Jared med vänner hade konfetti å jättestora ballonger å uppblåsbara djur som dom kastade ut i publiken. Underbar konsert som alltid. Gud tappade talangkaret i soppan när han gjorde Jared.

Mobilbild:

image