Magnus Uggla på Grönan

I fredags spelade Mangus Uggla på Grönan, de firade 130 år.

Jag är supermissnöjd med bilderna, eller ja. jag är nöjd med dom här två, för:

  1. Det är alltid roligt att få en glad trummis
  2. Ugglan har så fin utsikt i sina brillor

Men den sista är jag inte helt nöjd med efterbehandlingen… Ja, jag är massa kritisk mot mig själv för i fredags, för få och tråkiga bilder. Men samtidigt så vet jag alla mina anledningar. Bland annat att jag saknar min 24-70 massor. Jag önskar att den kunde vara så skarp som jag skulle vilja, men nä. Vet inte vad jag ska göra med den, jag kan ju inte plåta allt med 11-16 och 70-200… Det blir så antingen eller! :)

Jag har fyra alternativ:

  1. Köpa nytt. Men jag har inte råd så om någon vill skänka mig en (skarp) 24-70, 2,8 L glugg så är det okej, jag tar emot den. Även om det är version 2.
  2. Laga den gamla. Även det kostar pengar, men förmodligen inte lika mycket.
  3. Fortsätta plåta oskarpt (se Lilla Rookie inlägget tillexempel)
  4. Följa ett råd jag fick och hantera den ytterst ovarsamt. Personen som gav mig rådet hade nämligen haft en exakt likadan glugg, med samma problem, som nu hade (bokstavligen) skärpt till sig och funkade. Detta efter ovarsam hantering.
Så nu står jag här på balkongen på tredje våningen och väntar på att det inte ska vara några grannar nedanför… Fååååååår!