Kamera update

Kameran är ju inlämnad, jag är lite orolig för den, hoppas den klarar sig och får komma hem till matte snart. Man kan gå in och kolla hur det går för dem i servicen, jag vet inte om jag läser fel men kameran verkar inte vara påbörjad och objektivet har fått statusen: Arbetsbeskrivning: ”Oskarp. demontering just. glapp samt injustering.”.   Jag tolkar det som att dom har börjat titta på den och bekräftelse att den är oskarp. Det känns som en bekräftelse på att det är ett mekaniskt fel, det är inte mig det är fel på som inte kan ta skarpa bilder. Men nu håller den på att åtgärdas i alla fall, det känns riktigt skönt.

På en relaterad (?) fråga så såg jag en fantastisk kortfilm i morse på bussen. Det är Disney som varit briljanta igen. Den handlar för mig om ödet och tecken. Lite ”det ödet vill ska ske, sker” jag får även en känsla av magi i den. Jag gillar den starkt med andra ord. Jag kan varmt rekommendera den.