Vivens Mortua releasefest

Årets första spelning(ar) för mig gick av stapeln i helgen. Najs med en massa hardcore och även ett ädlare syfte. Läs mer här. Fantastisk kväll med mycket roligt att titta på.

Jag plåtade alla nio banden (Passiv Dödshjälp, Kira HC, Achilles, Heart On My Sleeve, No Omega, Misantropic, Beyond Pink, Håll Det Äkta, IRON) den här kvällen, men när jag kommer hem har jag 54 bilder i kameran och bara några bilder på de tre första, de övriga 6 banden är som bortblåsta. Något har pajjat med kameran/minneskortet och mängder av bilder är borta. Så söndagen bestod av vild panik och köpandet av allehanda mjukvara för att återskapa bilderna. Det lyckades INTE. Tur att fantastiska Tille var på plats så det blev bilder på de flesta band. Till saken hör att sist jag var ute och fotade konsert blev det heller inga bilder, då var allt oskarpt så inget publicerades. Två enorma katastrofer på rad.

Men det vart 54 bilder i alla fall, varav ett riktigt Lucky-shot. Ett sånt som bara blev. Eller nä, just det; helt uträknat och genomtänkt!!! Så klart. Med en tid på 1/13. :) Här är bilder på (två översta) Kira och två understa är Passiv Dödshjälp.

Kira_vivens-mortua_02

Kira_vivens-mortua_01

aktiv-dodshjalp_vivens-mortua_01 aktiv-dodshjalp_vivens-mortua_02

Nu var det alltså hög tid på många sätt. Kameran och 24-70 gluggen har fått åka på lite välförtjänt spa/rekond för att återfå något av sin forna fokus och se om de kan göra något åt den där med att bilderna försvinner spårlöst. Den blev klassad ”välanvänd” när den lämnades in. Jag tar det som en komplimang. Hoppas dom kan lösa problemen, plan B är så sabla dyr.