Rolling Rootsy Revue – RRR festival

Den 29:e juni gick den rullande roots festivalen Rolling Rootsy Revue av stapeln. Jag plåtade Israel Nash, Jason Isabell, Willy Clay Band, Doug Seegers, We Met Tomorrow, Matraca Berg, Basko Believes och Ellen Sundberg. Jag gillade festivalen och musiken mycket mer än jag trodde jag skulle. Jag är inte värsta country fanet men däremot så funkar roots bättre för mig. Det är inte så himla glättigt och peppigt. Även om en favoritserie helt klart är Nashville! (Hur ska det gååååå?! Jag tror att alla kommer hamna på Raynas bolag till slut)

Nu har jag vandrat lite från ämnet. Festivalen ägde rum på Mosebacke och jag och många med mig var ju faktiskt där av en anledning: Doug Seegers. Denna askungesaga och (välförtjänta) stjärnskott. Han höll hov hela dagen och pratade med alla som ville och var med på bild hela tiden. Helt fantastisk skiva han har släppt och jag hade förväntat mig magi på scenen. Jag känner dock att jag själv kanske uppskattar magin aningen mer när jag sitter hemma i soffan och kan känna hans smärta på riktigt, man har en tendens att hålla det lite mer ytligt när man är bland folk. Även om jag inte är den som inte blir tagen av live musik. Nåja, rolig dag i glada vänners lag!


Doug Seegers på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_07 We Met Tomorrow på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_05 Matraca Berg på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_04Willy Clay Band på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_08 Basko Believes på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_02 Ellen Sundberg på Rolling Rootsy Revue - RRR 2014_01

Kolla även in JimmyBs bilder här.