Äntligen!

Har jag gått igenom och uppdaterat bloggen, det var lite en nödvändighet, inte för att jag har ett absurt behov av att blogga utan för att jag har nya fina saker jag måste ha in på hårddisken och vissa saker har fått ligga kvar för att jag ska blogga om dem. Så nu har jag uppdaterat, nu kan ni scrolla till korna kommer hem. Nu är det bara listan med vilka artister jag fotat som ska uppdateras… den är inte uppdaterad på mer än ett år… det måste till någon typ av automatik här känner jag! :) Men det är en spännande teknisk utmaning!

Nu ska jag titta över mina bilder på fina kusinerna William och Jesper som jag var på höstprommis på Djurgården med igår! Ha en fortsatt fantastisk tisdag! Kram!

På tal om att jag har svårt för (obmeannade)helikoptrar i folkrika områden, så om man gör det bra så blir det ju så förbannat bra. Men jag hade velat ha hjälm, men det är klart dom flesta hade ju parapy.