Ed Sheeran på Globen

Igår var det Stockholms tur! Ed Sheeran har kommit till Globen och en konsert som skulle vara ”liten” på Arenan blev helt plötsligt ca 5 gånger större och slutsåld på Globen. Ett fenomen helt enkelt. En magisk afton och jag men jag missade tyvärr förbanden av olika anledningar. Här är bilderna! Den första är lite av en favorit, den kan faktiskt komma att bli en print på min lilla vägg bakom soffan. Det är inte en klassisk Lotta bild men jag gillar den. Hur fan jag lyckades få till att det ser ut som att man står i jämnhöjd med honom fast jag står precis nedanför scenen som var ca 2 meter hög… ja, det är en ”yrkes hemlighet” kan vi kalla det. Men om någon vet vad jag gjorde så får dom gärna berätta. ;) Förmodligen att han stod ganska långt in på scenen och jag långt bak i diket, så blir det en flack vinkel lixom. Nåja, slutanalyserat, nu är det dags att sova! Natti!

Ed Sheeran Globen Stockholm_03 Ed Sheeran Globen Stockholm_08 Ed Sheeran Globen Stockholm_06