Skillet och Smash Into Pieces på Strand

I söndags (26 oktober 2014) var det dags för Smash Into Pieces igen! Dom är alltid roliga att se på scen så jag rekommenderar dem varmt! ”På köpet” fick jag dessutom huvudbandet Skillet, en (typ) ny bekantskap för mig. Läs mycket mer om det här!

Smash Into Pieces:

Smash Into Pieces_debaser Strand_01 Smash Into Pieces_debaser Strand_02 Smash Into Pieces_debaser Strand_03 Smash Into Pieces_debaser Strand_04 Smash Into Pieces_debaser Strand_05 Smash Into Pieces_debaser Strand_06 Smash Into Pieces_debaser Strand_07 Smash Into Pieces_debaser Strand_08 Smash Into Pieces_debaser Strand_09

Skillet:

Skillet_debaser Strand_01 Skillet_debaser Strand_02 Skillet_debaser Strand_03 Skillet_debaser Strand_04 Skillet_debaser Strand_05 Skillet_debaser Strand_06 Skillet_debaser Strand_07 Skillet_debaser Strand_08 Skillet_debaser Strand_09