Jack Moy, Frantic Sunday mfl

Det är så fantastiskt när årets första bevakning bara tar en med storm! Så var det i år, jag blev så glad. Jag vet inte om det var för att jag inte plåtat på länge eller om det var för att jag var helt svältfödd på musik eller så var det bara så jääääävla bra. Jag tror på en kombo. Riktigt roligt att plåta och tre riktigt bra band. Läs gärna hela inlägget om Jack Moy & Glöden, Frantic Sunday och Join The Riot. Det var även väldigt roligt att bilderna och recensionen var så uppskattad, jag tror alla banden delade! :) Vilket var roligt.

Här är bilderna jag gillade mest, alla bilder längst ner. Tjoop!

Join The Riot på Debaser Medis_07Join The riot

Jack Moy och Glöden på Debaser Medis_06Jack Moy och Glöden

Jack Moy och Glöden på Debaser Medis_01Jack Moy och Glöden

Frantic Sunday på Debaser Medis_06Frantic Sunday

Frantic Sunday på Debaser Medis_02Frantic Sunday

Frantic Sunday på Debaser Medis_09Frantic Sunday