Jungle på Medis

Det här med konsertfotandet går verkligen i vågor, inte för att mitt intresse går i vågor så mycket utan för att det verkar som att konserterna går i vågor. Jag har plåtat fyra konserter (8 band) på en vecka, medan jag bara har en planerad under hela april. Får leta rätt på lite mer tror jag.

Hur som helst här om dagen (18 mars) plåtade jag Jungle och Julias Moon på Medis. Här kan du läsa inlägget med Roberts text också. Jag hade inte så bra koll på något av banden utan blev tillfrågad om jag kunde plåta. Visst kunde jag det! I efterhand fick jag veta att tydligen är Jungle ett ganska creddigt band, så jag får sätta det som en (till) liten helt omedveten fjäder i hatten! :)

Förbandet var riktigt roliga, hade inga som helst förväntningar på dem då jag inte lyssnat alls. Men med en asgrym trummis och en skönt 80-tals gung så funkade det bra.

Julias Moon_Debaser_Medis_2015_7 Julias Moon_Debaser_Medis_2015_4 Julias Moon_Debaser_Medis_2015_2

Jungle var en mardröm att fota, bara bakljus, inget dike och fullt framför scenen så jag kom inte runt och kunde ta alla personer i bandet, eftersom de dessutom gömde sig bakom stora syntar. Men från bion funkade det lite mer. Men sånt kan livet vara! :) Roligt att ha sett och fotat dem i alla fall.

Jungle_Debaser_Medis_2015_6 Jungle_Debaser_Medis_2015 Jungle_Debaser_Medis_2015_3