Where’s The Music? 2015

Förra helgen hade jag förmånen att få vara på Where’s the music? I Norrköping. Vi var fyra personer från LiveNews och här hittar man alla inläggen. Er helt fantastiskt initiativ med en festival i februari! Det är långt till sommaren och festivallängtet är stort. För mer om festivalen, läs hela min krönika istället.

Jag plåtade x band/artister, svårt att säga vad som var bäst men för mig är ju Hoffmaestro svårt att slå med sin energi, Hello Saferide är magisk och Frantic Sunday sånt jäkla drag. Riktig rock n roll dock jag via Thundermother och framförallt Crucified Barbara. Nya bekantskaper var bla Movits! som jag ser fram emot att se vid tillfälle när jag är på lite mer humör. Här är länkar till alla mina inlägg med bilder:

Blev många bilder men här är några av mina favoriter, alla ligger längst ner. Ser redan fram emot denna festival nästa år!

Frantic Sunday Wheres the music 2015_1

Frantic Sunday

Thunder Mother på Wheres the music_04

Thundermother

Movits! på Wheres the music_02

Movits!

Hoffmaestro på Wheres the music_10

Hoffmaestro

Hoffmaestro på Wheres the music_05

Hoffmaestro

Hoffmaestro på Wheres the music_04

Hoffmaestro
(Ja, den är suddig och jävlig, men jag gillar den, jag gillar den skarpt tillochmed, då måste det ju räknas som skarpt? :P )

Hello Saferide Wheres the music 2015_1

Hello Saferide