Royal Blood på Medis

Sedan Slussen stängde för typ två år sedan har jag känt mig milt hemlös på konsertfronten. Var är mitt nya vardagsrum? Jag har haft lite svårt att bestämma mig men senaste veckan har jag bestämt mig: Medis! Har länge haft det som ett litet favoritställe, men det är först senaste veckan som jag insett hur hemma jag känner mig där. Jag har ju tom sovit där! (somnade stående i publiken väntande på något band för typ två år sedan)

Nu till konserten; ROYAL BLOOD! Som jag har längtat. Hittade dem på P3 för något halvår sedan. Gillar att de inte har någon gitarr, utan bara trummor och distad bas, det gör det hela väldigt rytmiskt och tungt. Fantastiskt! Det här är ett av mina senaste favoritband och ett tecken på god smak är ju att de ska turnera med Foo Fighters i vår i USA. Ja, dom får gärna komma igen, jag gillade det massor.  Här kan ni läsa hela inlägget.

Nelson Can  från Köpenhamn var förband, de hade ungefär samma uppsättning som RB med bas, trummor och sång. Men låter helt annorlunda. Jäkligt bra, coolt och hoppas på att se dem snart igen. Å cool trummis igen.

Nelson Can_Stockholm_2015_09 Nelson Can_Stockholm_2015_08 Nelson Can_Stockholm_2015_06

Royal Blood var helt fantastiska, vill gärna se dem på massa festivaler i sommar.

Royal Blood -Stockholm_2015 Royal Blood -Stockholm_2015_5 Royal Blood -Stockholm_2015_6