Västerbron på Cantina Real

I somras var jag på This is Hultsfred festivalen, en av mina headliners där var helt klart Västerbron. Dom gjorde en fantastisk konsert och jag skrev om det. Så långt allt som vanligt. Det som hände sen är extraordinärt åtminstone i min bok. Någon i bandets pappa skickar ett mail till någon med länken till min recension och bilder och tack vare det så blev de bokade som förband till bob hund i Helsingborg. Så jäkla stort! Så jag har gjort något som faktiskt haft en inverkan på något! Jag fick reda på det här när jag gjorde en intervju med dem inför deras spelning på den pytte, jag menar verkligen PYTTElilla lokalen på Cantina Real. Det är alltså en riktigt bra typ Mexikanskt/latinamerikanst ställe på söder. Tänk kvarterskrog med en källare. Istället för att ha förråd i källaren har man ställt dit en scen som är tio cm hög och i area något mindre än att man får plats. Något som leder till att sångarhen tenderar att hänga mer i publiken än på scenen. Hur som helst, jag gjorde en intervju och tog lite bilder. Läs hela Västerbron Intervjun och om det nya materialet här

Västerbron-2015_foto-Liselott Lindberg-LiveNews_1-1

Bilder från spelningen:Västerbron på Cantina Real 2015_01 Västerbron på Cantina Real 2015_05 Västerbron på Cantina Real 2015_06

 

Dom hade lite support nere i källaren med. Night Terror:

Night Terror på Cantina Real 2015_07 Night Terror på Cantina Real 2015_01 Night Terror på Cantina Real 2015_04 Night Terror på Cantina Real 2015_08