Imagine Dragons på Globen

Imagine Dragons spelade på Globen, tänk om alla konsertfotograferingarna kunde vara lika enkla! Inget kontrakt, vi var varmt välkomna att fota precis vid scenen, rätt bra ljus, artisterna verkade vara glada att vi var där för att fota dem och allt gick suuuuper smidigt.

Imagine Dragons är ett sånt härligt band som jag har följt länge, från Medis till festivaler och nu till egen headlining på Globen, riktigt riktig roligt att se dem här. Synd att det inte var slutsålt den här kvällen, det hade dom förtjänat, men så kan det vara. Även här hade jag tyvärr inte råd att köpa biljett, men fick de tre låtarna i alla fall, å vilka låtar! Bäm!

Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_01

Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_02 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_03 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_04 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_06 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_07 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_09 Imagine Dragons Globen Stockholm 2015_10