bob hund på Gröna Lund

Den 13 maj var jag på Bob Hund! Det är ju alltid roligt och ni kan se fler bilder och läsa mer om det här! Det var kallt som f*n och till en början var till och med sångaren lite stel, men mot slutet av konserten så hade han värmt upp ordentligt.

Det var fjärde gången jag plåtade dem och när jag tittar tillbaka på de andra konserterna så känns de som att det var en annan tid på något sätt. Första gången jag plåtade dem var på Peace & Love 2011, en festival som gått i graven och rest sig ur askan igen. Hade gärna åkt i år, dom har en bra line-up men jag får ju ingen sommarsemester på jobbet så det är lite uteslutet.

Andra gången jag fotade dem var på något som kallades Huddingefestivalen som gick av stapeln 2012, den festivalen blev inte långvarig om jag har fattat rätt. Kanske för att det var lögn i helvete att ta sig dit och därifrån. Logistik är sjukt viktigt på en festival kan jag tycka. Att stå ensam i en taxikö långt efter midnatt, med stor fotoutriustning, på hösten, omringad av fyllon i förti minuter… då håller man sig för skratt. Men i övrigt ett trevligt initiativ.

Tredje gången jag fotade bob hund var på Popaganda förra året. Fantastisk spelning, dom var i sitt esse, inget ljus, bara motljus-strobbar, då får man jobba kreativt. Fantastiskt roligt. Å nu Grönan, extremt mycket enklare ljus eftersom det var mitt på dagen, man hade ju den tekniska möjligheten att fota alla hoppen med, synd bara att han inte hoppade något. Nåja, här är some pics:

bob_hund_GronaLund_Stockholm_2016_04-640x426

bob_hund_GronaLund_Stockholm_2016_02-640x426

bob_hund_GronaLund_Stockholm_2016_05-640x426

bob_hund_GronaLund_Stockholm_2016_01-640x426

bob_hund_GronaLund_Stockholm_2016_10-640x426