Josh Groban på Waterfront

Här om dagen har det dags att plåta Josh Groban igen. Jag hade inte möjlighet att köpa biljett så det blev tyvärr bara de tre första låtarna som vanligt när man plåtar. Jag har kommit in i en konstig rytm med musiken, jag lyssnar på artisten efter konserten istället för innan. Det är ju jättekonstigt, men så kan det bli ibland.

Ni vet ibland har man låtar man nästan skäms lite för att man gillar. Jag skäms absolut inte för att jag gillar Josh, men den här låten… Det blir in absurdum emellanåt. Jag kan inte lyssna på den en gång, det blir alltid minst tre gånger oftast mer. Typ tio gånger i rad. Tyvärr fick jag inte höra den den här gången men jag har ju Spotify…  Josh lär ju bli rik på mig och den här låten…

Aja, här är bilderna och låten

Josh_Groban_waterfront_Stockholm_2016_04

Josh_Groban_waterfront_Stockholm_2016_07

Josh_Groban_waterfront_Stockholm_2016_01