Royal Republic och Rideau på Strand

Äntligen har maj börjat med alla sina fanatstiska konserter. Först ut var en konsert jag sett fram emot väldigt länge. Royal Republic är ett av mina favoritband live, dom är så jäkla bra och sjukt rutinerade. Läs mer om äventyret här, där finns också flera bilder. Jag fick höra alla låtarna jag ville höra och jag har insett att jag gillar nya plattan väldigt mycket. Det bästa med dem live är att de är glada heeela tiden, det är energi nonstop och spelglädje så man smäller av. Längtar tills jag får se dem igen!

Med sig hade de ett band som var helt nytt för mig Rideau som även de var fantastiska live. Dom har precis släppt en debutplatta så hoppas vi får se mer av dem. Som ensam fotograf i diket gick det lite vilt till ibland. Sången var lite överallt och vid något tillfälle tror jag att jag var under honom, mellan hans ben(?) när han stod med ett ben på scenen och ett på kravallen (fotade inte rakt upp då…). Låter märkligt, det var märkligt men jäkligt roligt! Full fart hela tiden på alla så det var riktigt roligt.

Rideau_Debaser Strand_Stockholm_2016_05
Rideau
Rideau_Debaser Strand_Stockholm_2016_08
Rideau
Rideau_Debaser Strand_Stockholm_2016_09
Rideau
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_02
Royal Republic
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_03
Royal Republic
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_04
Royal Republic
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_05
Royal Republic
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_07
Royal Republic
Royal Republic_Debaser Strand_Stockholm_2016_10
Royal Republic