Peace & Love 2017


Det var fem år sedan jag var på Peace & Love sist och det var riktigt roligt att vara tillbaka. Det är lite en favoritfestival, det var den första festivalen jag var på i Sverige och det var där jag gick kursen i Rockfoto och började fota konserter på riktigt. Den ligger alltså lite varmare om hjärtat. Det var kul att se att den repat sig så bra efter kånken och det är kul med en festival som hyllar svenska artister. Det var dessutom jävligt nära hälften om inte mer kvinnliga akter!

Här är listan till alla jag fotade, alla bilder och recensioner:
Band of PeaceBombusElectric Banana BandFrida HyvönenINVSNJohnossiJose GonzalezKvelertakMillencolinMiriam BryantMiss LiRefusedSmash Into PiecesSparzanza & The Sounds

I min personliga utveckling tog jag ett steg jag inte tror någon annan bryr sig om men som är lite stort för mig. När jag plåtade Frida Hyvönen inser jag att jag plåtat inte bara henne, utan även båda hennes medmusikanter i andra sammanhang. Linnea Olsson var den första vi fotade för LiveNews och Amanda Lindgren fotade jag tillsammans med Maxida Märak på Where’s the music? förra året. Har även sett henne i flera sammanhang men kommer inte på vilka.

Bästa med festivalen var att vara tillbaka och att det var en så bra line-up, sämsta var när äckelpäckel sångaren i Kvelertak spottade på mig. Jag borde räknat ut det men var ouppmärksam några sekunder när han precis kom ut utan masken för första gången i andra låten.

Annan rolig sak var att Miss Li delade en av mina bilder på Insta!

Än så länge mer än 600 gilla! Hon ogillade dock ”dubbelhakan” men jag tror vi har olika uppfattning om vad en dubbelhaka är. Jag hoppas hon gillade bilden ändå, annars skulle hon förhoppningsvis inte delat den. Hon är så glad! Jag tycker det är en fin bild, annars hade jag inte lagt upp den.

Johnossi… fan där skulle jag vilja vara turnéfotograf! Missade så många coola bilder och ville inte sluta fota. Missade lite flygande gitarrer, några hopp och generellt hade jag velat fota hela konserten och haft möjligheten att göra om och göra rätt. Nåja, det får bli… nästa gång? ?

Mer om vad jag tyckte om festivalen? Läs krönikan. Här är mina favoritbilder alla bilderna ligger på länkarna där ovan.
Inser just att det är lääääääänge till nästa konsert eller festival, flera veckor… *suck* Stockholm på högsommaren.