Det är märkliga tider vi lever i

Jag ska vara är ärlig, de senaste två veckorna och varit förjävliga helt enkelt. Det började med att jag trodde astman bråkade lite sen kom feber hosta och en ihärdig energilöshet. Är det en vanlig förkylning eller det onämnbara? Ingen aning men man chansar ju inte.

Att vara ensam hemma brukar vara något jag tycker är helt okej, jag har alltid massa projekt på gång, men när man är sjuk blir det något helt annat. Speciellt när energin tryter på riktigt, jag känner liksom inte igen mig själv och dessutom är jag inlåst med världens sämsta och mest omotiverade kock. (jag) Lyckligtvis mår jag mycket bättre nu, energin börjar komma tillbaka och i huvudet börjar kugghjulen rulla så smått igen. Dessutom har jag lärt mig göra riktig risgrynsgröt.

Det blir ju uppenbarligen inga konserter på ett tag, men det är viktigt att man tar detta på allvar, jag offrar gladeligen konserter, mässor och stänger in mig en period även om jag är frisk om det räddar liv och hälsa för någon. Vi cyberfikar med familjen på helgen och jag är verkligen en av dem som njuter av alla livesändningar. Först ut var Dropkick Murphys på st patrics day, det var väldigt roligt att titta på och jag gillar nya låten ”Mick Jones Nicked My Pudding”. Jag har sett Miriam Bryant, och igår gjorde Timo fyra jättefina låtar och lovade att köra igen nästa onsdag, det ser jag fram emot redan. Ofta blir det också så himla mycket mer personligt. Måns Z fick inte tag på musiker så han spelade själv, ofta dyker familjerna upp i bakgrunden och man får bokstavligen komma in i idolernas vardagsrum och replokaler. Det tillför liksom en ytterligare dimension. Om jag kommer ihåg rätt så kör Royal Republic på fredag kl 21.00.

Timo på Grönan häromsistens.

Jag kan också rekommendera moderna museet och nationalmuseum som gör strålande insatser i sociala media. Det är ju sjukt svårt att hålla sig till någon typ av skärmtid, man vill inte, det är ju all social samvaro man har, då kan och vill i alla fall inte jag begränsa den.

Det viktigaste är att vi tar hand om varandra så gott det går. Jag finns här, jag ska ingenstans. Det är bara skriva något över sociala media om du behöver prata om oviktiga eller viktiga saker.