Augusti 2020

Den enda Marshall stacken i mitt liv just nu.

Så har vi tagit oss en bra bit in i augusti detta ”intressanta” år 2020. Har läst någonstans att det var en en gammal kinesisk förbannelse att säga till någon ”May you live in interesting times” eftersom intressant ofta blir turbulent och tråkiga tider handlar mer om fred och harmoni. Hur som helst. jag gillar att ha tråkigt ibland, då vet man att man är klar med allt det roliga man skulle göra, men det är lite väl tråkigt i dessa intressanta tider.

Att säga att jag saknar livemusik är ju lite av en underdrift, det har gått så långt att jag inte vill prata om det. Många av mina konsertfotovänner lägger upp tillbakablickar men jag har inte riktigt kommit dit än. Jag orkar liksom inte tänka på det. Biffy Clyro har släppt en ny platta, den är fantastisk! ”Celebration of Endings” ser ut att gå upp på engelska topplistorna på fredag så det är roligt! Dom har också släppt datum för konsert 2021 men jag vet inte om jag vågar köpa plåtar. Klart jag måste egentligen men det händer ju INGET hos våra myndigheter som antyder att dom ens försöker hitta en väg ut ur detta. Såg att Wuhan hade segerfester efter att ha varit smittfria sedan maj, då blev man hoppfull! Medan vår tydliga trend nedåt tydligen bröts denna vecka, då blev man mindre hoppfull. Den enda berg-och-dalbanan man får åka i år är tydligen den känslomässiga. Kan man inte bara få titta på när andra åker och köpa lotter istället? Vinna ett jättestort gosedjur? 🦄 Äta popcorn? 🍿Kanske… Titta… På… En… Kon… Sert….?

Jag får fortsätta (försöka) spela ”Nu grönskar det”,”knocking on heavens door” och ”i cant help falling in love with you” å be grannarna om ursäkt helt enkelt. Hade helst låtit proffsen göra det istället.

Summan av kardemumman: lyssna på Biffys nya platta! Å ät glass för det är varmt så in i helvete å har varit i veckor.

Den är fin på bild men låter förjävligt. Måste vara produktionsfel…? Ehem…