My Chemical Romance på Gröna Lund

My Chemical Romance stod på Gröna Lunds stora scen här om sistone. Jag gillar dem skarpt, de hittar organiskt i mina spellistor på något sätt, så när jag såg att de kom till Grönan så slog jag till.

Bilderna ligger tyvärr under ett kontrakt, jag är osäker på om jag får lägga upp dom här, så det är lika bra att bara länka till LiveNews.se inlägget istället.

Så pass viral som det inlägget blev på Instagram har jag nog inte haft något tidigare. Det var superroligt och se att det bara rasade in hjärtan. Jag haft bilder som blivit flitigt gillade tidigare, men då är det när artisten själv har lagt bilder på sina sociala medier, nu var det från vårt konto. Närmare 750 hjärtan och jag snittar annars typ… 16? Nåja, kanske lite överdrivet men ni hajjar. Roligt och otippat!