Skunk Anansie rockar loss!

En ganska spännande spelning. Stenhårda direktiv: tre låtar men absolut inte den första. Efter tre låtar blev vi eskorterade till dörren. Det gick så fort att jag inte har hunnit titta alls på bilderna.

Jag testde igen att köra lite på tidsautomatik. Men det blir ju sådär, jag vill ju hellre ha valet att underexponera än att det blir oskarpt för att det är för lång tid. Har inte full kontroll och jag tror jag skulle fått fler ännu bättre bilder idag om jag fortsatt på min utstakade bana med helt manuella inställningar.

Men skit i det! Hur gick det att fota då?! Gad däm det är drag i den gumman. Men hon var inte ner och slickade någon av oss båda fotografer i örat. Vilket jag personligen kände var ganska bra. :o) Å jag känner nu när jag har sett bilderna att det blev rätt bra. Några av mina bättre faktiskt. Jag vill verkligen fota henne igen när jag blivit ännu bättre! Å kanske lite mindre nervös, ikväll skakade jag när jag var klar igen. Kommer jag någonsin vänja mig? Hoppas inte det.

Några bilder:

Här är alla bilderna i ett galleri

Alla bilderna finns att köpa på Festivalphoto.

4 reaktioner till “Skunk Anansie rockar loss!”

    1. Halloj johan! Jo, jag har bildervpå resten av bandet med, men dom är långt ifrån lika intressanta i det här fallet. Hon tar verkligen över! :)

Kommentarer är stängda.