Mustasch, Bullet och Electric Boys (aka: vilken vecka!)

Vilken vecka det har varit! Först var det Skunk Anansie dagen efter var det Electric Boys, Bullet och Mustach. Däremellan är det jobb i 210% som gäller med stora produktioner och sjukdom. :( såklart är det sömnen som fått lida och bloggen. Sorry bloggis. (inlägget publiceras slutligen på måndagen istället för torsdagen…red.anm,) Det var riktigt roligt att fota Electric Boys. När det begav sog på glada 90 talet repade vi i samma lokal som dem. Eller en alternativ konstallation under namnet Titanic Truth. Men det var länge sen! Samma era som Whale faktiskt. Vi träffade på Henrik Shyffert och Cia Berg i korridorerna på Fryshuset emellanåt. Då fattar ni som var födda då hur länge sen det var. Ni andra kan ju googla ”Whale”… Aja skit samma. Blev lite nöjd med bilderna på conny i alla fall.

Å Bullet har jag fotat tidigare. Världens roligaste gitarrist, glad hela tiden och gör så himla glada miner! Å den andra gitarristen är rätt svårfångad då det är mest hår överallt. Mycket roliga att fota!

Mustasch kändes rätt så svårfångade de med faktiskt. Men det blev okej.

Fler bilder på alla tre banden finns i Galleri: Mustasch på Cirkus
Alla bilderna finns att köpa printar på Festivalphoto: Bullet, Electric Boys och Mustasch.

En annan observation jag gjort den här veckan: Blev rätt nöjd med bilderna på Skunk Anansie. Så tittar man på det blogginlägget. Då känner jag ”ganska hyffsad fotograf” sen scrollar man till Teitur och jag undra genast ”första konserten du fotat kanske?” Jag gick ju ingen kurs eller hade en enorm personlig utveckling under helgen direkt. Jag packade upp flyttlådor. Då blir det sjukt uppenbart hur mycket ljuset och artisten faktiskt gör. Är övertygad om att jag kommer ha fler mediokra spelningar som Teitur (fotomässigt, själva musiken har nog varit bäst på teitur på hela veckan. Hittils) men hoppas jag får möjlighet till fler spelningar av Skunk kalibern. Det var fantastiskt roligt.

Helgen håller mer musik och lite film. Kanske lite foto men inget som går under rock vad jag vet nu.

Ha en fantastisk helg! Det tänker jag ha!