Bullet for my Valentine och inför Taste of Chaos

Jag hade skrivit upp mig som reserv på Bullet for my Valentine för länge sedan, trodde aldrig jag skulle få den men så vid halv sex idag, så får jag samtalet! Jag hade med mig grejerna utfall att, men hann hem och hämta det mesta där emellan! Riktigt roligt, jag fick fota på Annexet för första gången. Bara att gå till Press ingången på Globen är ju liiite stort i sig!

(Ja, det är saliv, hans egen men ändå)


Alla bilderna från kvällen hittar du här.

De går att köpa via festivalphoto.net

Två besvikelser dock, som förmodligen bara var bra när jag tänker lite mer rationellt:

  1. Man fick inte fota förbandet, jag hade fått den informationen, men jag tänkte att man kan ju alltid försöka, något som resulterade i att jag fick stå och vänta i tunnelbanan i 40 minuter. Fördelen är dock att klockan är strax efter elva och jag är klar med bilderna. Har aldrig hänt tidigare. Rekordet är 02.20 eller något, som tidigast alltså. Mycket bra eftersom jag ska jobba MED MERA (läs nedan) i morgon
  2. Vi blev eskorterade ut från stället direkt efter de tre låtarna. Fick inte stanna kvar och se resten av konserten och det var mycket bra det jag hann höra! Det var mycket tråkigt men jag upprepar: fördelen är dock att klockan är strax efter elva och jag är klar med bilderna. Har aldrig hänt tidigare. Rekordet är 02.20 som tidigast eller något.

Hur gick det då i övrigt? Jag är faktiskt inte skitnöjd med bilderna, vet inte vad jag ska skylla på riktigt… tråkigt ljus kanske? Nä, när jag tittar på Marisols bilder så ser det kanon ut. Men mina bilderna blev lite tråkiga på det stora hela. Kanske var jag trött? Stod jag för nära med stora objektivet? Jag fick med alla dock, även trummisen, även om det är mest trummor på hans bild. Hmm… den här kräver lite vidare analys. Har du några tankar så kommentera gärna!


Taste of Chaos i morgon, vet fortfarande inte om jag får fota eller inte… MEN:

Jag kommer få intervjua Disturbed!!!!

Ojojoj så roligt det ska bli!!! Har researchat dem så gott jag kan och lyssnar nu så det står härliga till. Sedan tidigare har jag tråcklat ihop några frågor, så jag ska titta på dem nu och tänka igenom det en gång till. Reseacha lite mer.