Hemma hos Drylight

I tisdags fick jag äran att bli inbjuden i det allra heligaste! Jag har varit med när Drylight (tidigare Milou) har repat. Replokalen ligger i en korridor någonstans långt under ett hus på Hornsgatan.

Drylight håller på att spela in en ny skiva, en full-längdare. (Tidigare låtar kan ni lyssna på här) Jag var en av de första som får höra materialet, så jag är oerhört stolt! Jag kan meddela att det låter fortfarande som Drylight men de har naturligtvis utvecklats endel.

Att fota i replokal var naturligtvis en utmaning. Jag valde att använda befintligt ljus trots att detta bestod av en glödlampa och lite julgransslingor. Testade några bilder med blixt men det bliiir ju så jävla fult. Så jag la ner det ganska snabbt. Dessutom verkade det distrahera bandet väldigt mycket.

Det resulterade naturligtvis att bilderna blev lite mörka och (ISO) gryniga, men det kände jag att det inte gjorde något i det här sammanhanget. Det är ju replokal, det är lite stökigt, lite skitigt och grovyxigt.

Vi körde även lite spontana bandbilder, men jag känner att man ska nog tänka igenom det där lite mer och göra det lite seriöst om det ska bli riktigt bra. Å med ett tema/riktig tanke bakom. Med andra ord; we’ll be back med det hoppas jag! :o)

Jag hoppas även att få fota Drylight mer på scenen när de har släppt skivan. Det är svårt att få till det där riktiga draget när man har en kvadrat att röra sig på och svingar man gitarren slår man ner något, och det är förmodligen dyrt och tillhör någon annan. Så We’ll be back med det också hoppas jag! :o)

Här är hela galleriet!

Några av mina favoriter:

2 reaktioner till “Hemma hos Drylight”

  1. Tack och bock Lotta! Skitfina bilder. Vi får spåna vidare på schyssta bandbilder som vi kanske
    kan fixa snart.

Kommentarer är stängda.