Jag är är på framsidan! Å imorron blire Fotografiska igen

Jag har blivit publicerad i en tidning på riktigt för första gången! Inte illa, så är det heeeeela framsidan med!

Läs halva tidningen här.

Bilden är ett julkort jag fotade för måååånga år sedan.

Hur jag kom med i tidningen? Finns jag i en bildbank eller något? Nä, det är min världens bästa Malin som gör hela tidningen. It’s not what you know, it’s who you know!

Den andra halvan av tidningen är himla snygg den med, den har Malin fotat framsidan till. Visst har hon gjort en jättefin tidning?! Det är en sån man vänder på så det är två delar kan man säga, den andra är alltid upp å ner.


Fotografiska i morgon

Det var länge sen jag var på Fotografiska nu, har inte sett den nuvarande uställningen Fashion. Känns som att det är lite en skyldighet att gå å se det, när man har så abbans nära. Ska passa på och kolla om våra bilder hänger lite bättre till än de gjorde i somras. (se till vänster) och om dom hänger kvar om de kan vara så att dom har anpassat bilderna så att de beskär av huvudena av personerna. Det vore ju trevligt.
Men man får ju vara glad att kunna säga att man har hängt på fotografiska! Även om det var elevutställningen! :o) Här är blogginlägget från i somras på ämnet. Kort men koncist. :o)

Jag är själv ganska stolt över dom här bilderna (obs! ironi) Rent fotografiskt är det ju värsta drömmen! Jag syns i reflektionerna, på den övre är det jag som står i trappan och håller i kameran och på den undre, den med alla tanterna som är på väg upp för trappan, är det jag som står till höger, i svart t-shirt. Eller vänta, det var ju meningen! Så klart det var meningen! Jag har med mig själv, mina bilder och alla F:en i loggan. Precis… så är det… Å gulsticket och det faktum att de är utfrätta är också konstnärlig frihet… *host*. Nedan har du bilden på bilden och bilden i original. Alla de utvalda bilderna från Peace & Love hittar du i detta galleri.


Vad jag ser fram emot i morgon på Fotografiska? Jag hoppas på en massa inspiration och att titta på lite roliga bilder. Jag är lika snäv i mitt fotande som jag är i min musiksmak och behöver som bekant verkligen bredda båda. Det finns både fördelar och nackdelar med att hitta sin inriktning och passion. Fördelen är energin, känslan och den enorma passionen man känner när man får göra det man verkligen älskar. Nackdelen kan vara att man snöar  in och missar allt annat runtomkring.

Jag ska eventuellt försöka mig på att fota ett nytt julkort i helgen. Det har ju lönat sig en gång nu i alla fall! Jag har köpt lite glitter och har lite planer. Men vi får se hur det går. För att det ska gå vägen behövs det två saker; inspiration och motivation. Just nu har jag varken eller. Men jag hoppas att många timmar sömn och lite mer intravinös musik kan råda bot på det.

Jag ser även fram emot att jag kanske ska köpa mig en liten julklapp på Fotografiska om jag hittar någon. Någon liten inspirations bok eller så. Nog för att jag har ”fått” kameran, men det var ju inte en julklapp från mig… eller försöker jag bara att rationalisera att jag skämmer bort mig själv?

Om det är det som ger mig lite julkänsla så fan tänker jag köpa halva butiken i morgon. God Jul till mig! ska nog slå in det med om jag hittar något.