Ego!

Ja, jag lovade ju mig själv att jag skulle få vara lite kreativ ikväll eftersom jag inte fick fota Accept…. så jag tog det näst bästa (?!) och stängde in mig i garderoben med en blixt. Det var väldigt roligt men det är ju fantastiskt vad självkritisk man blir. Många dåliga bilder blir det. Men så tänker jag efter ”hur många dåliga bilder har jag på andra när jag fotar dem?” Ja, det är ju ganska många det med. Som vanligt är det typ Högst 5% som går igenom kollen så någon annan ens får se dem. Hade några till som var okej, men bara en jag riktigt gillade. Resten var Riktigt Vidriga, tycker jag själv, andra hade kanske sagt ”men lilla Lotta, du ser ut sådär”. :o/ Sen var det ju dags att göra något med Photoshop, känner att jag kanske är mer kreativ i Photoshop än med kameran just idag. Saknar lite att kladda med färg tror jag (måla tavlor).

Tycker det är roligt att det är exakt samma bild men med 3 helt olika inriktningar. Det är nästan olika blick och jag känner lite att det är olika ålder på personen i bilden. Konstigt nog så är den till höger äldst. Den där jag faktiskt ansträngt mig och tagit bort blemmor och sånt. Nåja, det är kanske inte så konstigt eftersom den har en så ”mogen” exponering med bra teckning och liknande. Vilken jag gillar mest? Det pendlar faktiskt. Tror det blir den mittersta som hamnar på fejjan som profilbild. Får se.

Vad det här har med Rockfoto att göra? Jag hoppas att i framtiden någon gång få fota lite bandbilder, då är det ju bra att ha fotat lite porträtt med. Sen är det ju lite svårt när man inte lyckas flytta blixten från kameran och har bara en pytte blixt. Inte mycket till studio i min garderob. Men den fungerar som en ganska bra ljusbox eftersom den är liten och vit! :o) Så jisses vad ljuset studsar. Det kommer det inte göra när jag får in min inredning och alla min kläder… Hmmm, ska jag ha en fotostudio i garderoben istället?! Tål att tänkas på… hehe… Men borde kanske använda förrådet istället, det är några kvadrat större. Men då studsar ju inte ljuset lika intensivt, något som iofs inte är jättebra i alla bilder… Nåja, jag får fundera lite på saken!

blev i alla fall nöjd med min kväll, även om jag inte fick fota rock.