Min bäbis kommer tillbaka!

världens bästa sms kom idag! Min kamera är fixad! De har fixat min zoom, pillat bort filterringen och testat huset så allt fungerar. Detta efter ett pytte tapp på 75 cm när kameran dessutom låg i väskan. Men nu är den tillbaka, pappa ska hämta den på intervision imorgon. Måste säga att detta tråkiga ärende har gått ganska lätt att fixa, tack vare flera inblandade. Först Göran som tipsade mig om intervision som sedan fixat kameran, sen Trygg Hansa som var väldigt lätta att ha och göra med, något jag var lite orolig för eftersom jag inte har behövt kontakta dem tidigare. Men det gick jättebra. Sen sist och inte minst pappa som kört runt och lämnat och ska hämta eftersom öppettiderna är lite snåla för oss som inte gör sånt här på arbetstid. Sen ett stort tack till brorsan och alla de vänner som erbjudit och lånat ut reserv grejer medan min bäbis varit på sjukhuset. Tack alla! <3 Detta gör att jag kan fota Plan Three och de andra på lördag med riktiga kameran! Länge sedan jag fotade något som verkligen tilltalade min absolut innersta hjärterot med musiken. Detta är en sån konsert jag hade kunnat åka en bra bit för att se, vare sig jag fotar eller inte. Ett band som är verkligen topp 5 bland min favvisband, sen två band jag gillar väldigt mycket när jag nu lyssnar lite mer på dem och så en helt ny bekantskap som verkar ha lite image, så det blir nog roligt oavsett!

Sen har jag idag börjat sätta ett litet annat projekt i görningarna. Jag ska plåta bandfoto i riktig proffs studio! Det ska bli riktigt spännande och en verklig utmaning av mycket av det jag lärde mig på kursen för två veckor sen. Jag ser det lite som ett examensarbete, testa om jag verkligen kan regissera lite och hitta min stil/mig själv som studiofotograf. Måste hitta lugnet i det så jag tänker efter före. Lite valium före kanske? :)

Å Festivalphoto projektet börjar närma sig slutet, när det slutar så blir det hårdhandskarna med makebelievetudios hemsidan. MBS fyller 8 år den här månaden!

Mycket på gång nu alltså! *gilla*