jag känner mig naken och lite vingklippt

I torsdags var det dags, jag fick lämna in min lilla bäbis på sjukhuset. Dom ska klämma, skruva och testa, kommer kosta runt 2500 spänn, men det mesta tar drulleförsäkringen i hemförsäkringen. Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är med försäkringar. Jag har betalat hemförsäkring i bra många år men aldrig behövt utnyttja den, men nu när oturen väl är framme så behöver man inte sitta i skiten för att man är klantig.

Men det är skönt att dom ska kolla själva kameran med, så man inte behöver fundera om det är någe knas. Vågar inte ens fundera på vad det kostar om det är någe knas med den. Men det täcker nog försäkringen i så fall.

Men nu står jag utan kamera, känns jättekonstigt, jag har ju den lilla och jag fick låna ett objektiv om jag får tillbaka huset före helgen men inte objektivet så jag står inte helt naken inför Plan Three och de andra på lördag. Ska bli riktigt skit-kul till helgen:

Plan Three= fantastisk musik, hoppas på ny skiva snart för nu kan jag alla låtar på den gamla
Itchy Daze= inte lyssnat så mycket på men de är fantastiskt bra har jag märkt
Sherlock Brothers= vann igår årets nykomlingar på Bandit Awards
Seremedy= har bara en låt på spotify men den är bra och de är tydligen ett ”visual-kei” eller ”visual-rock” band (jag fick slå upp det, man lägger mycket energi på utseendet/stilen) och det är ju spännande rent visuellt med.

Så lördagen ska bli spännande!
Natti!