Dagens bild(er): dag 6

Det blev lite mer bilder än planerat idag. Jag ser det lite som kompensation för igår. Då bidde det ju bara skräp, även om motiven är fantastiskt söta.

6a) Åååååka pendeltåg

6b) Krit-grafitti!

6c) Johnossi på grönan.

(okej, det här är ingen höjdar bild, uppenbarligen, men jag ville bara illustrera att jag kan fan inte låta bli att fota, även om jag vet att det blev skräp. Se lite riktiga bilder från konserten av Jimmy istället.)

6d) Fint träd på Grönan!

6e) Dagens riktiga bonus! What’s the point?! Obs! Det är riktigt högt ljud på filmen så var beredd när du trycker på pläj.


Det var nog om dagens bilder. Några funderingar är alltid roligt: Jag har gjort en Spotifylista som jag kallar ”Lyssna på det här”. Där har jag lag in det jag absolut helst vill lyssna på nu. Där fanns bara tre band som var extrem pepp inför sommaren; 30 Seconds to Mars, Foo Fighters och Biffy Clyro. Men så någon gång i förra veckan så fick jag ett sånt attans Johnossi längt. Jag tror de spelades på radion när jag vaknade någon dag. Så de åkte in i listan de med. Jag kände att jag ville se dem. Sen så såg jag att de spelade på Grönan ikväll! Jag blev ju omåttligt glad! Sånt sammanträffande. (eller så kanske dom spelade dem på radion för att de skulle spela på grönan?) Jag tvingade med mig Malin som kompensation för att jag bangade på Bandit boat 11. (stackars Malin, förlåt). Det var fantastiskt! Så klart. Så rackarns roligt!

Shout Out Louds på Popaganda 2010Så dök ju Markus Krunegård och Adam Olenius (till höger, här i Shout Out Louds på Popaganda 2010) på scenen och doade en låt. Den här killen är lite rolig, det är tredje gången jag ser honom på scenen på ett år. Inte en gång i samma band och inte en gång visste jag om det. Han är lite som gubben-i-lådan. Jag minns att jag blev förvånad förra gången med.

Men det var lite konstigt att vara på konsert utan kamera, jag gjorde ju mitt bästa med mobilkameran(!) men man känner sig onyttig på någotvis. Här står jag å ser dum ut, å det var ju rackarns vad långt bort de är! Hade ju inte kunnat bita varken John eller Ossi, ens om jag försökte. Vilket kändes konstigt. :o)

Carl Norén på Peace & Love 2010Imorgon är det Sugarplum Fairy. Det ska bli roligt det med, min första plåtning på Debaser Slussen… inte en stor lokal direkt. Men det ska bli roligt. Carl Norén spelar ju i det bandet. Honom plåtade jag i hans soloprojekt på Peace & Love förra året. Det var min första plåtning på Rockfotokursen. Så min första riktiga kan man säga. :o) Det är ju ett gäng jättesöta pojkar. Man känner sig lite gammal när man ser dom. :o/ Nåja.

Nu ska lotta sova ordentligt istället för att ligga här å dröna! Natti natti!