Broken Door & SOL på Grönan

Eftersom jag är lite beroende av det här med att fota rock så var jag iväg igår. Igen. Skulle jag få bestämma helt å hållet så skulle det vara perfekt att plåta en spelning på helgen (fredag/lördag) och en mitt i veckan typ tisdag eller onsdag. Så skulle jag få så mycket betalt för det så jag slapp göra något annat med. Det vore perfekt. Då skulle livet vara på en pinne.

Hur som helst; igår var det dags för Broken Door och SOL på Grönan. Broken Door hade fler än tre låtar men när dom blev inklappade så körde dom Angel igen, fast akustiskt, så jag tror inte dom har värsta skitstora repertoaren. Hur som helst var dom kalas, å roliga att fota. Jag gillar att fota Grönans lilla scen med, härliga lampor! :o)

Här är några favvisar:

SOL/Stat & Orchestra Live:

Fler bilder finns i
Galleri: Broken Door & SOL på Gröna Lund

Alla bilder finns att köpa digitalt eller som printrar på Festivalphoto:

Broken Door på Festivalphoto

SOL – Stat & Orchestra Live på Festivalphoto