Christian Walz och Veronica Maggio på Grönan

Ikväll var det dags för Christian Walz på Gröna Lunds Lilla scen. Musiken är absolut inte det jag brukar lyssna på men jag har ju lovat att försöka ta mig ur min lilla rock-box och det var helt okej. Han har en fantastisk röst. Men undrar om han inte är lite blyg, med solglasögonen på sig hela tiden. Mitt i settet fick han en gästartist: Veronica Maggio! Jätteroligt, jag gillar egentligen Veronica bättre, jag har gillat henne ända sedan jag fotade henne på Peace & Love i somras. Ett himla drag under galoscherna.

Hur som helst, tyvärr stod jag inte i diket när Veronica gick på scenen så jag har bara publik bilder på henne. Det var lite tråkig färg på ljuset både under de två första låtarna och när Veronica var på scenen. Här är i alla fall resultatet.


Massa fler bilder finns här:
Galleri: Christian Walz på Grönan

och alla bilder finns till salu här: Christian Walz på Grönan hos Festivalphoto.

På ett mer personligt plan kan jag väl säga att jag inte förstår min kropp ibland. Hela förmiddagen satta jag på jobbet och kroppen ville bara sova. Lite samma sak precis före konserten. Nu ligger jag i sängen. Men VARFÖR är jag pigg när jag ska sova och trött när man ska vara vaken? Vore det inte mer praktiskt om det var tvärt om?

Aja, natti natti. Får lyssna på lite Christian Walz så låter jag kanske som sör vääääzzzz snart.

Kul förresten att jag gillar Veronicas låtar bättre än Christians, eftersom han har typ skrivit dem allihop…. :-)