Hösten börjar fyllas!

Tittar man i högerspalten så är det ganska mycket på gång, typ fyra konserter varje månad, inte alltid så himla jämnt utspridda som man skulle vilja men det ser lite roligt ut i alla fall. Massa skojsigt!

Jag hade velat fota något till helgen, men det är typ stendött, nästa helg ser inte direkt vild ut den heller (Jerka på grönan på fredagen dock) Däremot helgen 26-28 augusti är det fullt ös i Stockholm, två festivaler (Popaganda och All Star) och massa konserter. Hur tänkte man då? Är det inte bättre att man kör olika helger så man inte krockar med varandra? Då kan lixom båda festivalerna dra samma människor, istället för att man behöver välja. Stan är ju inte direkt tom längre. I alla fall inte mitt pendeltåg och tunnelbana på morgonen!

Innan jag tittade i listan så kände jag att det var massa saker jag fotat förut, men det är nog bara något band på Popaganda, The Ark och Deady By April (uppe till höger) och The Vaccines (neretill vänster) som jag fotat tidigare. Alla di andra är nya. Tilläggas, och betonas, bör att listan absolut inte är något facit, jag har inte fått bekräftelse på något än. Så det är verkligen som den heter; ”Jag ser fram emot” Endel av dessa komer jag köpa biljett till om jag inte får plåta.

Det var roligt att plåta The Vaccines på Peace & Love, jag hade lyssnat på dem inför festivalen och tyckte de var ett utav de bättre banden. De spelade på en av de mindre scenerna och jag tror att man kanske hade missbedömt dem lite från festivalens sida. Den pyttelilla lokalen höll på att explodera. Ska bli spännande att se vad som händer på Medis, jag ska försöka komma dit, oavsett om jag får fota eller inte. Red Hot Chili Peppers har jag biljett till, så dom ska jag se oavsett med.

Vad jag lyssnar på när jag sitter ensam på kontoret hela dagarna? P3 faktiskt, jag försöker musikutbilda mig och P3, det tar emot lite att säga det; men dom är lite i framkant faktiskt. Mycket jag inte gillar, men som man kanske borde känna till. Ibland får jag pausa tills låten är över. Testade att lyssna på Bandit och Rock Klassiker med, men på Bandit var det överskrälligt och bara massa reklam, på Rock Klassiker var det massa gammalt skit jag är trött på och massa reklam. Tror den där ”massa reklam” är lite spiken i kistan. På P3 är det endel ”intern relam” men inte många spottar på en timme, så det går att tolerera. Så länge det inte är ”hurmor”…