The Baseballs på Klubben

Det här var verkligen vad jag behövde ikväll. Det är ju det här det handlar om egentligen. Spelglädje, musiken, kontakt mellan musiker och publiken. Ett minne för livet. Det är precis det en konsert ska handla om och det gjorde The Baseballs ikväll. Rock n Roll, eller är det Rockabilly man säger kanske? Oavsett så var det på högsta nivån och jag går där ifrån med ett stort leende på läpparna. Hade lite ont i ansiktet för jag kunde inte sluta le i diket heller. Dom hade roligt på scenen, var glada för att vara där. Publiken hade roligt och var glada för att vara där. Allt var så där glatt och trevligt. Nästan att man såg Bambi och det hoppade runt små kaniner överallt, fast på ett bra sätt, inte för överdrivet utan lite skitigt med. Så bra var det. Fem stjärnor och jag funderar på att bli Rockabilly-tjej, men jag har lite svårt för de prickiga klänningarna, väldigt fina men inte helt jag. Eller?

 

 

 

 

 

Massa fler bilder finns här Galleri: The Baseballs på Klubben.
Kanske alldeles för många, det blev mycket darlings ikväll.
Å och alla bilder finns att köpa på Festivalphoto.