Imorgon: Atari Teenage Riot

Hoj hoj hoj…. Vad har jag gett mig in på?! Nu är det nästa typ HC spelning jag ska på. Inte alls min typ av musik men helt sjuka konserter. Jag var ju på Enter Shikari tidigare i höst och det var den absolut sjukaste konserten jag varit på. Det är från den jag fått bilden här ovanför i toppen, med alla armar och ben. (ja, den är pixlig i vissa browsers, jag skaaa fixa)

Hur som helst så överväger jag starkt hörselkåpor, gammal kamera och ångrar en aning att jag köpte snygga cowboy boots istället för doc martins med stålhätta. Undrar om man kanske ska ha hjälm? Jag vet vissa band som rekommenderar det på sina spelningar. (Seventribe, bild till höger) aja, det kommer gå bra, så klart. Trots allt är det bara musik på en scen. ”som vanligt” men ändå inte.

Å roligt är även att jag är där för bloggen, inte Festivalphoto! :-D

Men kort sagt: är du i Stockholm imorgon så är det gratis inträde före 22 på Debaser Slussen. Det kommer bli sjuuukt. Annars blir jag besviken.