Lotta testar skönhetsretusch

Jag har haft semester idag, vi skulle ju egentligen på en Bandit kryssning i helgen men det bidde inte så. Men eftersom jag är vis av erfarenhet (den hårda vägen) så tog jag semester måndagen efter. När kryssningen sen inte blev av så kände jag att jag stannar hemma å har en semesterdag mitt i november ändå. Bara för att jag vill. Men jag kan ju inte sitta sysslolös så jag har tittat på Moderskeppets DVD om skönhetsretusch. Den var faktiskt ganska bra och kombinerat med en av deras andra titlar (Porträtt och modell i studio) så fick jag en ganska bra grund i skönhetsretusch.

Men så vill man ju prova, å jag kan ju inte förnedra någon annan så jag fick ta bilden av mig själv som jag tog inför ett annat projekt och leka med. Det gör ju inget om jag ser ut som en clown efteråt. :o) Så här är resultatet. Jag är ganska nöjd med själva ögonen, irisarna, dom fick verklligen en ”kick”. Resten är roligt överdrivet så jag ser lite plastig och sminkningen är aningen… ”prostituerad”. Men det var lite poängen med. Testa alla tekniker i samma bild, då blir det lite extremt. Testade inte göra nya ögonfransar dock, ansåg att det skulle bli väl illa. Men som sagt, massa överdrivet.

Före:

Efter: 

Aja, nog om lotta som prostituerad.

På torsdag är det Foster The People, jag har blivit tipsad om dem från flera håll och tycker att musiken är helt okej. De har tydligen varit bokade på Debaser länge och blivit väldigt populära under tiden, från början var de bokade på Slussen, men man fick uppgradera till Medis, nu går ryktet att kanske tom Medis är för litet. Bandet är fantastiskt hypat tydligen. Jag har ju inte världens koll så jag litar på vad andra säger. Man hör dock låtarna lite överallt och det är ju alltid ett säkert tecken. :o) Det ska i alla fall bli väldigt spännande!

I helgen är det även fotomässa, det ska bli roligt, har lite saker jag ska titta efter, en reflektorskärm, om dom har något roligt leksaksobjektiv, titta på ett vidvinkel objektiv (men inte köpa) och lite annat. Ska jag även skriva ett litet repotage och ta lite bilder till en tryckt tidning! Jag tycker det är stort och bamsecoolt, men ingen jag berättar för verkar vara imponerad, mest tystlåtna och frågande. ”Varför ska du göra det?” Aja, jag tycker det är kul i alla fall! Naturligtvis publicerar jag hela reportaget här (förutsatt att dom faktiskt trycker det vill säga, det finns det ju inga garantier att det går igenom) efter att det gått i tidningen.

NÄ, nu ska jag njuta av mina sista timmar av semester! Paraplydrinkar på stranden! Eller ett stort glas vatten till CSI, men gränsen är hårfin.

2 reaktioner till “Lotta testar skönhetsretusch”

Kommentarer är stängda.