Hank & Cupcakes och You Say France and I Whistle på Debaser Slussen


Detta måste ju gå under kategori drum n base. Om inte annat så för att det är bara trummor och bas. :o)

Hank and Cupcakes är en duo från New York som får två instrument och en sång att låta som en hel orkester. Jag vet inte hur dom gör det men det är riktigt bra! Trummisen/sångerskan har sån energi och studds att det smittar av sig ordentligt. Hon är en fantastisk trummis och har en fantastisk röst. Å Hank. Hur får han basen att låta som bas OCH två distade gitarrer? Jag vet inte hur dom gör det, men det är fantastiskt och dom får det att se enkelt och självklart ut.

Jag kommer hålla koll efter dem i framtiden och jag hoppas få möjligheten att se dem igen. Jag passade på att leka lite med min Lensbaby Muse med. Här är lite bilder:

 

You Say France And I Whistle släppte en ny skiva idag, detta var deras releasefest. Jag kan inte riktigt sätta dem i en genre men på något sättar poppigt men med mycket rytmer och ett himla drag. Dom var fantastiska att se (andra gången jag fotar dem) och det fullsatta slussen var väldigt glada att vara där.

Men det var lite svårfotat, mörkt som vanligt och massa micar i vägen, trummisen och basistten och ena keyboardisten skymtade jag vid ett par tillfällen.

Här är lite bilder:

Alla bilder hittar ni i
Galleri: You Say France And I Whistle