Popaganda Parkteatern

I helgen var jag på Popaganda Parkteatern. Det var fantastiskt roligt förutom att jag var där själv, det hade varit trevligare med lite sällskap. Att sitta på en parkbänk och ha picknick själv i 6 timmar är sådär. Som tur var har jag ju massor att göra, både fota och skriva, så det hade inte blivit så himla mycket tid över till annat ändå. På gott och ont antar jag. Roligt var även att det var bara massor med bra band. Jag kände inte till dem så väl innan, det är mest lite mer okända band på väg upp. Jag förstår varför dom är på väg upp och flera av dem behövde verkligen en större scen och mer publik, trots att det var den största publik flera av dem spelat för. Noonie Bao var en av mina favoriter och så gillade jag Dante men även de andra var riktigt, riktigt bra.

Jag tror jag syntes ganska bra i publiken för jag fick många ögonkontakts bilder. :o)

Här är några bilder:


Läs hela recensionen och se alla bilderna här.

Eller se alla bilderna här i Galleri: Popaganda – Parkteatern.