Jackpott!

Var hemma hos föräldrarna då de grävt i några bortglömda gömmor och hittat ”gammalt skräp”. Efter noga genomgång slår jackpot till! Mina gamla bandtröjor från början av 90-talet!!! Som jag har letat, jag trodde de var försvunna för alltid. Speciellt glad är jag för Nirvanatröjan från konserten på Sjöhistoriska 92! Hade glömt att jag hade Bathory och Pink Floyd tröjor! Glad för dem med, å Megadeth, ett band jag inte sett live på många många år.

image

Hittade mycket annat roligt i den gömman med (se lägst ut till höger). Klippte i sista sekund bort t-shirten med halvnakna killen i string med texten ”ok, but Diamonds are still a Girls best friend”… Känns fel 2015, på samma sätt som tv-programmet ”tutti-frutti” (googla om du inte vet). Vi har liksom släppt det där och gått vidare i människosynen tycker jag.