De blev inge Robyn

Robyn på Popaganda 2010Idag hade jag hoppats få fota Robyn men det ser ut att skita sig. Jag får inte kontakt med arrangören trots att jag har ringt massa gånger (12, bara idag) och mailat typ halva företaget. Tydligen är dom kända för att vara svåra att ha att göra med, ur press synpunkt i alla fall. Hur dom är mot andra vet jag inte. Men det var väldigt synd, hade gärna fotat Robyn igen, hon är ju typ coolast i stan. Övervägde att åka dit och chansa, men är lite för trött.

Har pratat med kamerareparatör och försäkringsbolaget dag. Det löser sig med objektivet och självrisken och så, men kommer nog kosta mig 1200 spänn. Undrar om man kan köpa till självriskreducering som när man hyr bil? Lär ju inte vara sista gången den åker i golvet. Oops, men så är det. Är väldigt lessen för att jag kommer vara utan det i en vecka. Kommer känna mig naken och som att något saknas i livet. Bara jag får det tillbaka innan nästa helg för jag vill inte plåta plan three med teleobjektivet. Om jag får plåta dem vill säga, men det är en annan arrangör i alla fall, så hoppet finns. :) i värsta fall kanske jag kan få låna av någon. Haha: eller köra kit-objektivet från 400an! :D för dig som inte kan kameror så är det som att cykla vätternrundan på trehjuling! Nästan iaf! :D

Pussar och kramar!