Plan Three, Sherlock Brothers, Itchy Daze och Seremedy på Klubben

Så var den spelningen över, det känns nästan lite tomt. Jag hade sett fram emot det så mycket och nu är det över… nåja, om några timmar har jag kommit på vad som är det nästa grej att se fram emot, men just nu är det lite tomt.

Alla fyra banden gjorde fantastiskt bra ifrån sig och det kändes som att det var fyra band som alla hade sin separata skara med fans, inte som att det var något av banden som spelade medan man väntade på huvudakten. Men jag är lite besviken, inte på bandet, dom var fantastiska. Men på min egen insats, jag är inte helt nöjd med bilderna. Kanske har jag börjat ställa orimligt höga krav på mig själv, men det är typ tre bilder från igår som jag gillar varav en jag gillar starkt (den översta), resten känns lite mediokert. Jag försöker inbilla mig att det var för att vi bara hade två låtar på oss, istället för tre som man brukar ha. Så den korta stunden blev ännu kortare, dock fick man fota utifrån lokalen efteråt, om än utan blixt, men det är ju självklart. Hur som helst, här är bilderna jag gillar bäst:

This one is for you ladies, you know who you are…:

Här är Galleriet med alla bilderna,
bilderna finns att köpa på Festivalphoto:

Här är bilderna på Plan Three på Festivalphoto
Här är bilderna på Itchy Daze på Festivalphoto
Här är bilderna på Sherlock Brothers på Festivalphoto
Här är bilderna på Seremedy på Festivalphoto

Jag gillar mest bilderna på Seremedy, kanske för att de var mest intressanta rent visuellt. Det händer så himla mycket i ”kostymerna”, massa kedjor och grejer. Det känns som att på de tre andra banden hade jag nog velat ha en låt till att jobba med. Ja, jag vet; undanflykter! Kanske blev jag helt enkelt trött och ofokuserad efter första bandet? Nåja, får fundera över saken under dagen. Det var lite andra duktiga fotografer där med. Marisol från Musiktages Bilder på Seremedy. De andra vet jag tyvärr inte vilka det var.

Nu är det dags att ta söndag.

4 reaktioner till “Plan Three, Sherlock Brothers, Itchy Daze och Seremedy på Klubben”

 1. Gud vad fin bild på Yohio! Du fick till det riktigt bra med lockarna och ljuset igenom. Det känns som om jag stod mest och glodde på vad som försigick på scen ;)

  Tack så jättemycket för länken och hoppas du hade en bra kväll!

  1. Halloj Marisol! Kul att du gillade bilden, jag tror den hamnar lite under kategorin ”tur”. :o) Jag såg inte dina bilder på resten av banden någonstans. Vore jättekul att se. Hade bra!

    1. Det är ju inte alltid lätt att hålla sig vaken, jag brukar somna nä jag redigerar bilderna ibland. :) kanon att jag fick länken, ska lägga in den med i inlägget så man hittar. :)

     Bilderna på sherlock och itchy var säker skitbra! Tvivlar jag inte en sekund på. :)

Kommentarer är stängda.